Welkom bij Elvira ICC
Image Consult en Coaching

Ik ben Elvira Hrvic, jouw persoonlijke gids op het pad naar het onthullen van jouw ware identiteit in presentatie, waardoor je op een unieke en authentieke manier kunt schitteren.

Mijn reis begon in mijn jeugd, waar kleur, stijl en kledingontwerpen mijn aandacht trokken. Zelfs als kind merkte ik wanneer iets niet in harmonie was, wat terug te zien was in mijn presentatie. Na jaren van groei ontdekte ik de kracht van het in lijn brengen van je innerlijke zelf en uiterlijke uitstraling. Mijn fascinatie ligt in de subtiele balans tussen je ware zelf en hoe kleur en kleding je stemming en gedrag beïnvloeden.

Bij ElviraICC sta ik klaar om jou te begeleiden bij het ontdekken van jouw eigen kleur en kledingstijl die perfect past bij jouw persoonlijkheid. Of je nu behoefte hebt aan professioneel imago-advies, persoonlijke ontwikkeling, of coaching voor ondernemers, ik bundel mijn levenservaring en passies om jou te ondersteunen op weg naar een stralende binnenkant en een stijlvolle buitenkant

Als NLP Master Practitioner en ervaren kleur- en kledingstylist begeleid ik jou om jouw missie en visie tot uiting te laten komen in je persoonlijke uitstraling. Laat mij je helpen om volledig in jouw kracht te staan, zodat je met vertrouwen de wereld kunt betreden. Ontdek de unieke reis die voor je ligt en geef vorm aan jouw authentieke zelf. Samen zorgen we ervoor dat jouw presentatie een weerspiegeling is van de krachtige professional die je bent.

Laat mij jou helpen om volledig in jouw kracht te staan.

Neem vandaag nog contact met me op en laten we samen bouwen aan een stralende toekomst!

Contact

Elvira ICC
Mr, Meester E.N. van Kleffensstraat 6
6842 CV
Arnhem

© Elvira ICC 2024 – Alle rechten voorbehouden.