Webshop

In de webshop vindt u de producten die we in ons advies hebben opgenomen. Klik op de knop hieronder om een account aan te maken en te kunnen bestellen.

Hoe werkt het aanmelden bij de webwinkel?

Met producten van Art of Image hebt u kennis gemaakt met uw mooiste kleuren van make-up. Kleuren die harmoniëren met uw natuurlijke tinten.
Het bestellen van uw favoriete make-up gaat voortaan nog gemakkelijker en sneller. U kunt eenvoudig gebruik maken van de vernieuwde webwinkel van Art of Image. Via deze link komt u in mijn webshop op onderstaand  inlog-scherm.

In slechts enkele stappen maakt u uw eigen account aan. Uw inlognaam wordt uw e-mailadres en uw wachtwoord kiest u zelf.
Vervolgens kunt u aan uw eigen account uw unieke make-up producten toevoegen. In 10 stappen, ook wel Moonlight Collection genoemd, bereikt u een schitterend eindresultaat. Als u ze niet meer bezit wil ik ze aan de hand van uw persoonlijke gegevens graag met u helpen invoeren.

Als u uw producten heeft gekozen en besteld, ziet u wat de kosten zijn en kiest u uw bank. U wordt langs de betrouwbare iDeal geleid voor uw betaling. Uw producten ontvangt u tussen 1 en 3 werkdag(en) thuis.

Super kwaliteit make up met groot gemak in huis!

Contact

Elvira ICC
Mr, Meester E.N. van Kleffensstraat 6
6842 CV
Arnhem

© Elvira ICC 2024 – Alle rechten voorbehouden.