Aanbod

Ontdek en versterk je unieke uitstraling met onze geïntegreerde diensten. Het Persoonlijk Image Consult biedt bewustwording van kleur en stijl. Onze NLP-gebaseerde Persoonlijke Coaching opent de deur naar groei en empowerment. Voor dames integreren we kleuranalyse in een exclusief 10-stappenplan voor perfecte make-up. Laat ons je begeleiden op deze reis naar zelfvertrouwen en een krachtige presentatie.

Image Consult

Versterk zowel je persoonlijke als professionele uitstraling met ons Persoonlijk Image Consult. Ontdek de impact van kleur, leer hoe je effectief kunt uitstralen en werk aan je (professionele) kledingstijl. Bewustwording van kleur, contrast, vorm, stijl, accessoires en non-verbale communicatie leidt tot innerlijke rust en zelfvertrouwen, waardoor je krachtiger en overtuigender overkomt.

Persoonlijke coaching

Ervaar de kracht van persoonlijke groei met onze NLP-gebaseerde coaching. Gebaseerd op Neuro-Linguïstisch Programmeren opent onze unieke aanpak de deur naar mogelijkheden en empowerment. Hier begint transformatie, en persoonlijke groei bloeit op. Ontdek een wereld van potentieel en empowerment door middel van onze effectieve coaching.

Kleur analyse

Ontdek welke kleuren jouw natuurlijke uitstraling het beste naar voren laten komen met onze kleuranalyse. Gebaseerd op de ondertoon van je huid, kleur van je haar en ogen, onthult deze analyse welke warme of koele kleuren je flatteren. Het onderscheid tussen gedempte en heldere tinten speelt hierbij een cruciale rol. Het kiezen van de juiste kleuren laat niet alleen je persoonlijkheid zien, maar stelt je ook in staat om effectief een boodschap over te brengen.

make-up

Dames kunnen de volledige impact van het totaalconcept ervaren door kleuranalyse te integreren in ons exclusieve 10-stappenplan voor de perfecte kleuren make-up. Onze analyse, gebaseerd op nauwkeurige metingen en een geavanceerd computersysteem, bepaalt exact welke kleuren het beste harmoniëren met jouw natuurlijke huid-, haar- en oogkleuren. Een doordachte benadering voor een verbluffende make-up.

Contact

Elvira ICC
Mr, Meester E.N. van Kleffensstraat 6
6842 CV
Arnhem

© Elvira ICC 2024 – Alle rechten voorbehouden.